{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"WebSite","@id":"http://www.almoverken.se/#website","url":"http://www.almoverken.se/","name":"Almoverken","publisher":{"@id":"http://www.almoverken.se/#organization"},"potentialAction":{"@type":"SearchAction","target":"http://www.almoverken.se/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}},{"@type":"WebPage","@id":"http://www.almoverken.se/materialhantering/prag/#webpage","url":"http://www.almoverken.se/materialhantering/prag/","inLanguage":"sv-SE","name":"Pr\u00e4gling av backar - Almoverken","isPartOf":{"@id":"http://www.almoverken.se/#website"},"image":{"@type":"ImageObject","@id":"http://www.almoverken.se/materialhantering/prag/#primaryimage","url":"http://www.almoverken.se/wp-content/uploads/2015/10/pragling-1.jpg","caption":""},"primaryImageOfPage":{"@id":"http://www.almoverken.se/materialhantering/prag/#primaryimage"},"datePublished":"2015-10-28T14:04:06+00:00","dateModified":"2015-12-04T10:20:55+00:00"}]}

Offertlista

0 produkter

Prägling av backar

Prägling är ett bra sätt att marknadsföra och profilera sig samt att undvika svinn. Med vår hjälp är det lätt att beställa präglade produkter i små kvantiteter och sedan utöka produktvolymen när behovet tillåter.

Prägling erbjuds på samtliga produkter med släta ytor.

Vi erbjuder varmprägling där tycket värms in med en färgfolie i produkten. Detta leder till ett slitstarkt och tåligt tryck. Alla våra produkter präglas för hand för att säkra högsta kvalitet.

Varmprägling innebär enfärgstryck. Däremot kan vi erbjuda trycket i valfri, tillgänglig färg.

För mer information, var god kontakta oss.

Ett minimiantal om 30 produkter krävs per beställning.

Prägling av backar